Pentukouluun Verkossa

Onnea uudesta perheenjäsenestä! Pentukouluun verkossa on verkkokurssi, jossa sinulle ja pennullesi on koottu kattavat ohjeet kirjallisena ( pdf 30sivua yhteensä) sekä esimerkkivideoin harjoitteista ( 24 kpl). Aiheet ja harjoitukset on suunniteltu juuri pennun onnellisille omistajille.

Jos aikataulut eivät sovi ryhmätuntien kanssa, voit aloittaa pennun perustaitojen opettamisen kun sinulle sopii, paikasta ja ajasta riippumatta. Sujuva arki tuo iloa ja tekemisen meininkiä yhdessä. Tällä kurssilla opitte molemmat, sinä ja pentusi.

Pennun saapuminen kotiin on yhtälailla innostavaa kuin jännittävääkin. Varmuutta, että yhteinen taipaleenne lähtee oikeaan suuntaan, voit aloittaa näistä harjoituksista jotka ovat koottu sinulle valmiiksi. Esimerkkivideot tukevat kirjallisia ohjeita ja voit edetä täysin omaan tahtiin. Pennun rokotusaikatauluista ei tarvitse välittää, sillä harjoittelut pääset aloittamaan heti kotonasi.

Et jää harjoituksien kanssa yksin, vaan kurssin lunastaessasi, sinulla on käytössä kouluttajan tuki. Saat juuri sinun harjoituksiin ohjausta ja vuorovaikutusta kouluttajan kanssa. Omia harjoituksia voi lähettää kouluttajalla ohjattavaksi.

Materiaalit ladataan oston jälkeen saapuvasta linkistä.

Kurssi sisältää: A-D osat pakettina. Ei ostettavissa erikseen.

Aihealueissa on käsiteltyä pennun sosiaalistamista, totuttamista eri asioihin ja mitä tulee ottaa huomioon. Sisällön paketti on räätälöity nimenomaan pennun näkökulmasta ja auttaa sinua pentusi kanssa loistavaan alkuun.

Kaikissa on laajat kirjalliset ohjeet aiheittain, sekä videot.

  • Elekielestä 3 videota
  • A osan Miten koira oppii ? (Koulutustekniikat, koiran oppiminen, palkkiomerkki)
  • B osan - Arjen ihmeelliset asiat ( alustat, sosiaalistaminen, leikkikaverit, virikkeistäminen)
  • C osan - Pennun kanssa perustaitojen oppiminen (katsekontakti, odota, luvan kysyminen, vihjesanat, sivulletulo, luoksetulo, valjaat)
  • D osan - Maltti on valttia, myös pennulla ( irti, luopuminen, pedille, rauhoittuminen)

Tervetuloa mukaan!

Saat 6 PDF ja 7 MP4

Buy this
  • 59,90 € EUR
100% SSL Secure